Batalingscyklus - Dine betalinger til ViaBill

Opdateret 6/5/22 af ViaBill

Når du foretager et køb med ViaBill, online eller i en fysisk butik, trækker vi 5 % (10 % hvis du er Free kunde) af dit køb med det samme. Dette er ikke et gebyr, dette er blot din første betaling på dit nye køb og vil blive trukket fra det fulde købsbeløb.

Køber du eksempelvis 1.000 kr., vil du straks blive trukket 50 kr., som trækkes i købsbeløbet. Du vil have en saldo tilbage på 950 kr. som som standard deles i 19 rater. Du kan altid ændre dine rater fra din MyViaBill-konto.

Din fremtidige faste betalingsdag på dit månedlige afdrag er bestemt af hvilken dato du foretog dit første køb, hvis du vil have rykket din:

Hvis du som ny kunde (ViaBill PLUS eller Free) har oprettet din konto efter den 19. november 2020*, vil dine afdrag blive trukket samme dato som du foretog dit køb. Hvis du for eksempel har foretaget et køb den 15. marts, trækkes dine afdrag den 15. april, 15. maj og så videre.

Hvis din konto blev oprettet før den 19. november 2020*, og du ikke har foretaget et køb efter den 1. juli 2021, er du stadig på vores gamle kreditaftale. Dit køb vil blive opdelt i 4 rater. Den første betaling betales den sidste bankdag i den efterfølgende måned. De næste rater forfalder den sidste bankdag i de følgende måneder.

* kl. 15:00 CET