Hvad skal jeg betale

Nicolai Roesgaard Opdateret af Nicolai Roesgaard

Hos ViaBill har du en fast betalings dag per måned, se hvornår og hvor meget i vores guide.

ViaBill Plus

• Betaler du din månedlige betaling på en fast dag hver måned.
  • Betaler du dit månedlige kontogebyr på en fast dag hver måned(med mindre du er på free produktet, eller din konto er i 0kr)

Guide til hvordan du kan se hvornår og hvor meget du kan betale.

1. Log ind på Mit ViaBill
  2. Her kan du på forsiden se:
    1. Dine kommende betalinger, dato og beløb.
    2. Dit månedlige kontogebyr.
    3. Hvor meget af din kredit der er brugt.
  3. Hvis du i venstre menuen trykker på "Kontobevægelser", kan du se:
    1. Datoen du betaler kontogebyr og hvor meget.
    2. Hvis man skulle have et forfaldent beløb, altså hvis man har et udenstående der ikke er betalt til tiden.
    3. Dit brugte beløb

Hvordan klarede vi os?

Manuel indbetaling