Du kan til enhver tid indfri hele din saldo. Dette kan gøres på 2 måder:

Log på Mit ViaBill og indbetal i din netbank via den FI-Kode som er oplyst på dashboardet. FI-koden er unik for dig, så vi ved at betalingen kommer fra dig. Efter 1-2 bankdage modtager vi din betaling og du vil herefter kunne se den på Mit ViaBill. Du finder din samlede saldo i cirklen på forsiden. Dette står som brugt beløb

eller

Log ind på Mit ViaBill

- Vælg fanen “Profil

- Tryk på “Indbetaling

- Herefter vælger du, hvilket beløb der skal overføres og validerer så med SMS kode . Dette kræver først og fremmest, at du har et aktivt kort tilknyttet din ViaBill profil, da betalingen sker via dit tilknyttede kort. Du kan tilføje et nyt kort under fanen “Kort”.

Hvordan klarede vi os?

Hvad skylder jeg i alt?