Hvis du stadig bliver trukket en månedlig betaling på dit betalingskort, selvom du har refunderet din ordre, bedes du kontakte webshoppen for at høre om de har modtaget din returnering, og om de har krediteret ordren.

Det tager typisk 5-10 bankdage, før webshoppen har refunderet din ordre, til ordren krediteres til din ViaBill konto.

Så snart din ordre er krediteret så kan du se det på Mit ViaBill. Din saldo vil blive reduceret, samt du vil have tilsvarende mere kredit til rådighed.