Hvornår din første betaling forfalder, afhænger af hvilket ViaBill produkt du her.

Er du ny kunde som har oprettet din konto efter den 19. November 2020 kl. 15:00 CET, betales din første betaling allerede i forbindelse med købet. Hvor meget din første betaling er på afhænger af din kreditaftale og købets værdi.

Er din konto oprettet før den 19. November 2020 kl. 15:00 CET og du stadig er på din gamle kreditaftale, betales din første månedlige betaling, den sidste bankdag i den efterfølgende måned.

Her kommer et lille eksempel, hvis du er på din gamle kreditaftale: Du har købt en jakke for kr. 1000,00 den 15. juli 2020.

1. Første betaling af kr. 250,00 falder den sidste bankdag i august.
  2. Anden betaling af kr. 250,00 falder den sidste bankdag i september.
  3. Tredje betaling af kr. 250,00 falder den sidste bankdag i oktober.
  4. Fjerde betaling af kr. 250,00 falder den sidste bankdag i november.