Hvad sker der hvis en kunde returnerer eller annullerer en ordre?

Viabill Opdateret af Viabill

I skal selv håndtere kommunikationen med kunden omkring deres ordre. Hvis kunden har annulleret eller returneret deres ordre, skal i blot gå ind i jeres shopsystem eller betalingsgateway og refundere/kreditere ordren.

Derefter modregner vi automatisk ordrens beløb i en senere udbetaling. Vi refunderer naturligvis beløbet til kundens ViaBill konto. Hvis kunden allerede har nået at betale for den pågældende ordre, og ikke i øvrigt har et udestående med ViaBill, vil vi refundere beløbet til kundens bankkonto.

Hvordan klarede vi os?

Hvor kan jeg se transaktioner og udbetalinger?