Hvor kan jeg se transaktioner og udbetalinger?

Viabill Opdateret af Viabill

Når i bliver kunde hos ViaBill, får i automatisk et login til Mit ViaBill. Her kan i finde information omkring hævede ordre, udbetalinger, transaktionsgebyr, betingelser og vilkår, og aktuelle kampagner på ViaBill Shopoversigt.

En ordre fremgår først af Mit ViaBill, når betaling er hævet.

Har i glemt eller mistet jeres adgangskode, kan i trykke nulstille jeres adgangskode, hvormed vi sender en ny til jeres Mit ViaBill e-mailadresse.

I kan til en hver tid logge ind på Mit ViaBill via vores hjemmeside.

Hvordan klarede vi os?

Hvad sker der hvis en kunde returnerer eller annullerer en ordre?

Hvad hvis varen ikke er på lager og derfor ikke kan leveres?