Hvordan hæver man betaling for en ordre?

Viabill Opdateret af Viabill

Hævning eller capture af betaling foregår forskelligt alt efter hvilket system, der er tale om. De fleste systemer tildeler ordren status approved. Der vil typisk være en hæv eller capture knap, som vil lade jer hæve kundens ViaBill betaling. I skal som udgangspunkt altid hæve ViaBill betalinger på præcis samme måde, som i ville hæve en betaling for en ordre betalt med kort.

Alle betalinger skal hæves indenfor 14 dage, med mindre andet er aftalt. Overskrides denne frist, skal en e-mail sendes til teknik@viabill.com, hvormed vi vil hjælpe jer på bedst mulig vis.

Hvis i ikke er sikre på, hvordan man hæver betalinger, kontakt os da venligst på teknik@viabill.com. Vi kan hjælpe jer med specifikke instruktioner for, hvordan dette gøres i jeres system.

Hvordan klarede vi os?

En kunde har bestilt en vare, hvad nu?