Konto information

Dokumentation

Her finder du information omkring hvidvask dokumentation/KYC, som alle ViaBills kunder skal tilvejebringe

Jakob Nielsen
Opdateret 20/4/21 af Jakob Nielsen

Hvorfor spørger vi om dine personlige informationer?

ViaBill er underlagt dansk lovgivning om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme, bedre kendt som Hvidvaskloven. ViaBill er derfor pålagt at indsamle visse informatio…

Viabill
Opdateret 27/5/21 af Viabill

Er mine informationer sikre?

Hos ViaBill vægter vi vores kunders og deres datas sikkerhed over alt andet. ViaBill har derfor taget de fornødne forholdsregler og etableret en række foranstaltninger, der skal sikre jeres og vores…

Viabill
Opdateret 20/4/21 af Viabill