Konto information

Dokumentation

Her finder du information omkring hvidvask dokumentation/KYC, som alle ViaBills kunder skal tilvejebringe

Jakob Nielsen
Opdateret 23/2/21 af Jakob Nielsen

Hvorfor spørger vi om dine personlige informationer?

ViaBill er underlagt dansk lovgivning om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme, bedre kendt som Hvidvaskloven. ViaBill er derfor pålagt at indsamle visse informatio…

Viabill
Opdateret 26/1/21 af Viabill

Er mine informationer sikre?

Ja, dine oplysninger er 100% sikre. Vi vægter vores kunders og deres data sikkerhed over alt andet. Du kan her se nærmere på vores persondatapolitik.