ViaBill er underlagt dansk lovgivning om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme, bedre kendt som Hvidvaskloven. ViaBill er derfor pålagt at indsamle visse informationer omkring jer og jeres selskab.

Dette er også med til at garantere, at ViaBill udelukkende samarbejder med professionelle og seriøse webshops.

I skal derfor, som en del af ViaBills onboarding process, uploade følgende via MitViaBill

1. Kørekort/Pas: Indsend en kopi af enten pas eller kørekort for hver person, der ejer mindst 25% af den pågældende virksomhed.
  2. Bankkonto: Tag et skærmbillede af din bankkonto i netbank hvoraf registrerings- og kontonummer fremgår samt navn på kontohaver. En mail fra jeres bank, der bekræfter ejerskab, er også tilstrækkeligt. Alle tre dele skal fremgå af samme fil. Herudover skal navn på kontohaver være identisk med navn på virksomheden, der fremgår af virksomhedsrapporten eller registreringsbeviset.
  3. Registreringsbevis/Virksomhedsrapport: Upload en kopi af virksomhedens registreringsbevis fra SKAT eller Erhvervsstyrelsen. Alternativt kan der hentes en virksomhedsrapport via CVR. Se guide til download af virksomhedsrapport nedenfor.

Dokumentation

Er mine informationer sikre?