Kontakt ViaBill

Opdateret 12/4/22 af ViaBill

På vores hjemmeside ViaBill.com kan du trykke på "Support" linket i top menuen og få svar på de fleste af dine spørgsmål via vores FAQ.

1. Her kan du stille et generelt spørgsmål og herfra få svarmuligheder.

2. Ellers kan du bruge opslagsværket i vores forskellige katagorier.

Hvis man ikke kan finde svar på sit spørgsmål ved at bruge ovenstående guide, så kan man nede i højre side på vores hjemmeside trykke på "Få hurtigt svar" og stille sit spørgsmål.

Hvis du ikke kan find et svar på dit spørgsmål her, har du muligheden for at:

- Tryk på "Kontakt vores kundeservice her"

Her vil du blive tilbudt at skrive en mail eller oprette en chat.

Her fra følger du bare flowet.

Her er link til vores Top 10 over mest stillede spørgsmål:

1. Ændre telefonnummer
  2. ViaBill Mastercard
  3. Køb gik ikke igennem
  4. Tilføj Betalingskort
  5. Månedligt afdrag og kontogebyr
  6. Refundering
  7. ViaBill App - Bestil Mastercard og tilføj til wallet
  8. Månedlig betaling mislykkedes/Rykker
  9. Glemt adgangskode
  10. Manuel betaling

Se gerne billede guiden herunder.