Kontakt ViaBill

Nicolai Roesgaard Opdateret af Nicolai Roesgaard

På vores hjemmeside,ViaBill.com, kan du trykke på "Support" og få svar på de fleste af dine spørgsmål via vores FAQ.

1. Her kan du stille et generelt spørgsmål og herfra få svarmuligheder.

2. Ellers kan du bruge opslagsværket i vores forskellige katagorier.

Hvis man ikke kan finde svar på sit spørgsmål ved at bruge ovenstående guide, så kan man nede i højre side på vores hjemmeside trykke på "Få hurtigt svar" og stille sit spørgsmål.

Hvis du heller ikke får et svar på dit spørgsmål her, har du muligheden for at:

- Tryk på "Kontakt vores kundeservice her"

Her vil du blive tilbudt at skrive en mail eller oprette en chat.

Her fra følger du bare flowet.

Se gerne billede guiden herunder.

Hvordan klarede vi os?

Ventetid