Ved køb med ViaBill er der 0,0% i rente.

Der er ingen renter, når du betaler med ViaBill. Fra den 19. november kl. 15:00 CET, er det gratis at have en ViaBill konto, når du har en konto med en kreditgrænse på kr. 2.000, som løber i 365 dage.

Hvis du derimod ønsker en højere kredit, har du mulighed for at udvide din konto mod et mindre månedligt kontogebyr. Bemærk, at dette kræver at du kan kreditgodkendes. I forbindelse med et køb, vil du kunne tjekke, hvorvidt du er i betragtning til en kreditforhøjelse.

Kontogebyret betales én gang månedligt, den dag i måneden man har valgt at udvide kontoen. Kontogebyret betales så længe saldoen er over kr. 0,00.