Gebyr ved betaling via Betalingsservice

Viabill Opdateret af Viabill

Fra den 1. januar 2021 vil ViaBill opkræve et gebyr à 9,75 kr.,hvis din betaling trækkes via Betalingsservice.

Hvis du vil undgå at betale et gebyr i forbindelse med din betaling viaBetalingsservice, skal du i stedet tilføje et betalingskort via Mit ViaBill.Der er ingen gebyr forbundet med betaling med betalingskort og du kan betalemed både Dankort, VISA og MasterCard.

Alt du skal gøre er at tilføje betalingskort på Mit ViaBill. Hermed vil viautomatisk forsøge at trække dine betalinger via kort i stedet for via Betalingsservice.

Gå ind på Mit ViaBill, klik på Kort og tryk Tilføj nyt kort.