ViaBill er en hurtig og nem online betalingsmetode, som giver dig mulighed for at “købe nu og betale senere”

Hvad kan ViaBill tilbyde?

• Delbetaling på +5.500 webshops.
  • Hos ViaBill kan du som ny kunde (fra 19. november kl. 15:00 CET) handle for op til kr. 2.000 rente- og gebyrfrit og betale over 10 måneder. Denne aftale er gældende i 365 dage.
  • På baggrund af kundeanciennitet og betalingshistorik, tilbyder vi løbende kreditforhøjelser på helt op til 10.000 kr.
  • Login til Mit ViaBill, som giver dig mulighed for løbende at holde øje med dine betalinger og køb.