Du kan tilmelde dig ViaBill ved at vælge ViaBill som betalingsform, når du handler på en af de webshops vi samarbejder med

1. Du finder en webshop, som tilbyder ViaBill som betaling. Når du ser ViaBills logo på hjemmesiden, er det muligt at købe med ViaBill.
  2. Du ligger de varer i kurven, som du ønsker at købe. (Vær OBS på, at din første betaling skal falde i forbindelse med købet, såfremt din konto er oprettet 19.november 2020 kl. 15:00 CET eller senere)
  3. Du går til checkout og vælger her ViaBill som betalingsmetode.
  4. Du indtaster dine informationer.
  5. Så snart købet er gennemført og webshoppen afsender din ordre, vil du modtage en velkomstmail, med de nødvendige login informationer.
  6. Din næste betaling deles op i 10 månedlige betaling og skal falde 30 dage efter din første betaling.