Når du bruger ViaBill som betalingsmetode, vil din ordre blive sendt , ligesom den normalt ville have gjort, hvis du havde købt med dit betalingskort, Mobilepay eller andet.

Når dit køb er godkendt af ViaBill og af webshoppen, vil webshoppen gå i gang med at behandle og pakke din ordre. Når webshoppen afsender ordren og hæver pengene, vil beløbet blive trukket fra din ViaBill-kredit.Er din ViaBill konto oprettet efter den 19. November 2020 15:00 CET vil ViaBill trækker din første betaling fra dit betalingskort, i forbindelse med købet. Alt afhængigt af din kontotype, vil der skulle betales din første betaling i forbindelse med købet. Dette vil også fremgå på din oversigt på Mit ViaBill.

Er din ViaBill oprettet før den 19. November 2020 15:00 CET skal du blot følge din nuværende kreditaftale.

Du vil modtage en e-mail så snart ordren er godkendt, og endnu en e-mail så snart pengene er hævet, og din ordre er på vej til dig.

Som ny kunde vil du kunne handle for op til kr. 2.000 og betalingen bliver delt op i 10 betalinger. Denne mulighed vil være til rådighed i 365 dage efter dit første køb. Din første betaling vil falde i forbindelse med købet, og den efterfølgende betaling vil falde 30 dage senere.