Vi stræber konstant efter at forbedre vores produkter og service, så alt feedback er velkommen hos os. Vi tager gerne imod både ris og ros.

Hvis du gerne vil klage over ViaBills service/produkt eller andet bedes du rette henvendelse til klage@viabill.com med angivelse af dit navn, telefonnummer, e-mailadresse og en beskrivelse af klagen.

Du kan finde mere information omkring vores håndtering af klager her.

Koster det noget når jeg vælger ViaBill som betalings mulighed?

Hvorfor blev jeg ikke godkendt til ViaBill?