ViaBill er 100% gratis at bruge i købsprocessen. Er din konto oprettet efter den 19. november 2020 kl. 15:00 CET, eller er du overgået til vores nyeste produkt, skal din første betaling falde ved købet. Denne kontotype er gældende i 365 dage.

Såfremt man har valgt at overgå til en gebyrbærende konto, vil man skulle betale et kontogebyr månedligt. Dette kontogebyr trækkes den dag i måneden, hvor du har du valgt at overgå til denne kreditaftale.