I løbet af 2021 lancerer vi et nyt og forbedret ViaBill produkt. I den forbindelse har vi forberedt en række spørgsmål og svar, som skal gøre overgangen nemmere for dig som ViaBill kunde.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at overgå til jeres nye produkt?

Hvis du ikke ønsker at overgå til det nye produkt, skal du fortsat afbetale din nuværende saldo som førhen i henhold til de vilkår og betingelser, du accepterede ved indgåelse af nærværende kreditaftale. Du vil ikke have mulighed for at foretage yderligere køb med din nuværende kreditaftale.*

Hvordan indfrier jeg min saldo?

Du kan til enhver tid indfri hele din saldo. Du skal i så fald indbetale “Brugt beløb” til girokoden, der fremgår på forsiden af Mit ViaBill. Alternativt kan du lave en indbetaling på Mit ViaBill under fanen “Profil”. Se vores guide med billeder for yderligere vejledning til, hvordan du indfrier din saldo.

Hvordan lukker jeg min ViaBill konto?

Såfremt din saldo er kr. 0,00, vil der ikke længere blive trukket nogle penge på dit betalingskort. Kontoen bliver dermed inaktiv. Ønsker du at lukke din konto helt, kan du til enhver tid indsende en forespørgsel herom. Det er dog et krav, at din saldo er kr. 0,00. Du skal sende en mail til support@viabill.com med dine kontaktoplysninger samt en besked, hvoraf det fremgår, at du ønsker at lukke kontoen. Se vores guide for mere information herom.

Hvordan får jer en ViaBill PLUS konto?

Såfremt du er godkendt til en ViaBill PLUS konto, vil du blive blive tilbudt en ny kreditaftale i forbindelse med dit næste køb med ViaBill, du foretager efter lanceringsdatoen. Alt du skal gøre er at gå til checkout som normalt og vælge en af de ViaBill PLUS kreditaftaler, du får præsenteret. Du kan læse mere om ViaBill PLUS her.

Hvornår er den første betaling på det nye produkt?

Den første betaling forfalder til betaling på det tidspunkt man gennemfører købet. Så snart webshoppen sender varen og hæver betaling for ordren, trækker vi din første betaling på dit betalingskort. De efterfølgende betalinger forfalder med 30 dages mellemrum.

Hvad sker der når de første 365 dage er gået?

Når de første 365 dage er gået som ViaBill FREE kunde, vil du ved dit næste køb bliver bedt om at vælge ViaBill PLUS. Såfremt du ikke ønsker at overgå til ViaBill PLUS, vil din konto blive inaktiv så snart saldoen er indfriet.

Hvad sker der, hvis min konto er lukket for nye køb?

Alt afhængigt af årsagen til, at din konto er lukket for nye køb, kan kontoen genåbnes. Såfremt den ikke kan genåbnes for nye køb, vil du fortsat skulle betale den eksisterende saldo med de betalingsvilkår, du senest har accepteret. Din konto kan være lukket for nye køb af flere årsager:

• Du har selv bedt os om at lukke kontoen
  • Vi mangler nogle oplysninger fra dig
  • På baggrund af en ustabil betalingshistorik
  • Grundet afviste betalinger

* Såfremt din konto ikke er lukket for yderligere køb og du kan kreditgodkendes i forbindelse med købet.

Hvordan klarede vi os?

Hvem kan bruge ViaBill?