Viabill Shopoversigt.

michelle samuel Opdateret af michelle samuel

Vores shopoversigt, findes her Shopoversigt

Her er hvad vi kan tilbyde:

Shop Oversigten modtager op til 300.000 besøgende hver måned.

Vores brugerbase på 120.000 bruger aktivt Shop Oversigten til at shoppe produkter.

Topplaceringer på Shop Oversigten har i snit 20% højere konverteringsrate.

Brugere fra Shop Oversigten med ViaBill har oftest højere AOV

Fra dine egne Analytics, kan du følge med i performance.

CPC-prisen ligger på 3,25 DKK og hertil er det muligt at sætte et maksimum forbrug (fx. maximum. 500 DKK/måned). Det giver dig mulighed for at evaluere performance i jeres tempo.

Vi har forsøgt at gøre det nemt, så betalingen sker ikke up-front. Vi modregner derimod beløbet fra jeres faste udbetalinger fra ViaBill, hvorefter i modtager en faktura hvis nødvendigt.

Opsigelse er de første tre måneder af aftalen dag-til-dag, herefter måneden ud + 1 Måned.

Hvis du ønsker at høre mere om vores shopoversigt, så skal du sende en e-mail til sales@viabill.com

ViaBill Promo Beskrivelse

Markedsføringsmateriale