ViaBill PriceTag

Jakob Nielsen Opdateret af Jakob Nielsen

ViaBills PriceTag er nøglen til din succes som ViaBill partner. PriceTagget viser med det samme dine kunder, hvor meget de skal betale pr. måned, hvis de vælger at betale med ViaBill. Hermed fastholder du kundernes interesse og undergår at miste kunder, der ellers ville havde sprunget fra. Når kunderne klikker på PriceTagget, kan de på under 20 sekunder få afklaret, hvorvidt de kan godkendes til en ViaBill konto.

I det øjeblik du indgår en samarbejdsaftale med ViaBill, vil du blive tilbudt at få ViaBills PriceTag installeret på din webshop. Installation af PriceTag er en fast del din webshops integration af ViaBill.

Hvis du endnu ikke har fået installeret ViaBills PriceTag på din webshop, kan du skrive til teknik@viabill.com. Her sidder vores dygtige B2B team klar til at guide dig igennem installationen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

I vores PriceTag Dokumentation kan du læse mere om vores PriceTag, se vores generiske PriceTag script, og blive klogere på de enkelte PriceTag attributer.

Nyt PriceTag den 8. marts 2021

Mandag den 8. marts lancerede vi et nyt og forbedret PriceTag i tråd med ViaBills nye design. Se det nye PriceTag nedenfor.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer til det nye design, er du velkommen til at skrive til teknik@viabill.com.