Hvordan kan jeg klage over ViaBill?

Viabill Opdateret af Viabill

Hos ViaBill stræber vi hele tiden efter at forbedre vores service, hvorfor alt feedback er velkommen, ligesom vi gladeligt tager imod både ris og ros.

Hvis du ønsker at klage over ViaBills service eller produkter, bedes du rette henvendelse til klage@viabill.com. I din henvendelse skal du angive dit navn, e-mailadresse, telefonnummer samt en beskrivelse af klagen.

Du kan finde mere information omkring vores håndtering af klager i vores Klagevejledning.

Hvordan klarede vi os?

Hvad er ViaBill? (for Webshops)