Hvordan virker ViaBill? (for Merchants)

Viabill Opdateret af Viabill

Når jeres kunder checker ud med ViaBill, foregår det ligesom kortbetalinger, MobilePay og lignende. I modtager ordren, og sender varen til kunden.

Kunden opkræves først sin første betaling ved udgangen af den efterfølgende måned. Hvorimod i får hele kundens ordre fratrukket et transaktionsgebyr udbetalt til jeres konto efter 14 dage.

Alle webshops som samarbejder med ViaBill bliver derfor betalt på forhånd. Det koster 0,75% ekskl. moms i transaktionsgebyr.

For nye webshops koster det 1.500 kr. om året for onboarding, træning, optimering og support. Tilmeld jer eller kontakt os for nærmere information.

Hvordan klarede vi os?

Hvor meget koster det at få ViaBill på min webshop?

Hvordan lærer mine kunder om ViaBill?