Ændring af kontaktoplysninger?

Opdateret 6/5/22 af ViaBill

Hvis du har fået et nyt telefonnummer eller email og behøver at opdatere dette på din ViaBill konto, så kan du bare trykke på dette link:

https://recovery.viabill.com/dk/da/#/

Her skal du følge disse 3 trin.

1. Telefon nummer: Hvis du vil ændre dit telefonnummer, så skriv dit nye nummer her, ellers så skriver du bare dit nuværende telefonnummer.
  2. Email: Hvis du vil ændre din email, så skriv din nye email her, eller så skriver du bare din nuværende email adresse.
  3. Godkend med NemID