Der er flere måder at lukke sin konto på, følg disse steps:

Vil du have lukket for køb?

• Kontakt vores support og bed os om at lukke dine muligheder for yderligere køb.
  • Skriv gerne om der skal være mulighed for at åbne den igen, eller om den skal være lukket for køb permanent.
  • Lukkes din konto permanent for køb, så kan din konto ikke åbnes igen.

Vil du have lukket din konto helt:

• Kontakt vores support og bed os om at lukke din konto, dette er kun muligt hvis din saldo er 0,00 kr.
  •  Er din saldo 0,00 kr., så lukker vi din konto, hvorefter du vil modtage en bekræftelsesmail fra os, om at din konto er lukket.