Hvordan sletter jeg et betalingskort?

Jakob Nielsen Opdateret af Jakob Nielsen

Hvis dit kort er udløbet, spærret, eller hvis du bare har fået et nyt og ønsker at slette dit gamle betalingskort, kan du nemt gøre dette via Mit ViaBill.

Her skal du dog være opmærksom på, at du til enhver tid skal have mindst ét aktivt betalingskort tilknyttet din ViaBill konto. Så hvis du kun har et kort tilknyttet din konto, eller hvis ingen af de to kort er aktive, kan du ikke slette et kort. Du vil i så fald først skulle tilføje et nyt betalingskort (læs her hvordan).

For at slette et betalingskort, skal du første logge på Mit ViaBill. Herefter skal du gå ind på siden Kort, hvorefter du kan følge vejledningen nedenfor.

Step 1+2

Step 3

Step 4

Hvis du mod forventning ikke kan fjerne dit betalingskort, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail support@viabill.com.