Er du blevet trukket dobbelt fra din konto kan det være af 2 årsager:

1. Du har selv lavet en bankoverførsel, som vi først har modtaget efter din betalings forfaldsdag. Det betyder, at vi selv trækker din betaling på forfaldsdagen. I dette tilfælde vil din indbetaling dække den efterfølgende betaling.Dette beløb kan ikke refunderes, medmindre din betaling har resulteret i, at du har indbetalt mere end det samlet udestående beløb, så refunderer vi naturligvis det overskydende.Er dette tilfældet, bedes du sende os din bankkvittering af indbetalingen til support@viabill.com. På bank kvitteringen skal der fremgå:

- FI koden du har overført til.

- Dato for din overførsel.

- Beløbet du har overført.

1. Hvis vi har trukket din betaling på Betalingsservice og vi også har trukket på dit kort, vil vi naturligvis refundere den ene betaling til dig igen. Da Betalingsservice kan afvises i op til 7 hverdage efter trækningen, har vi desværre ikke mulighed for at bogføre betalingen før denne frist er overskredet. Du må meget gerne sende en mail til support@viabill.com, så snart du kan se begge betalinger på Mit ViaBill. Herefter kan vi refundere den ene betaling til dig.

Hvordan lukker jeg min konto?

Hvordan tilføjer jeg mit registrerings- og kontonummer?