Kan jeg udvide min ViaBill kredit?

Julie Hjortshøj Opdateret af Julie Hjortshøj

Kan jeg udvide min ViaBill kredit?

Vores kreditforhøjelser tilbydes individuelt til vores kunder på baggrund af flere forskellige kriterier. Inden kreditforhøjelse foretager vi individuelt kreditværdighedsvurdering, hvor vi blandt andet kigger på din betalingshistorik, betalingsevne, betalingsvillighed, kundeanciennitet og finansielle situation.

Kan jeg så forhøje min kredit?

Hvis du er i betragning til en kreditforhøjelse, vil du på Mit ViaBill kunne se en fane der hedder "Opgrader". Her vil du skulle gennemgå vores kreditværdighedsvurdering for at se, hvilket kredit vi kan tilbyde dig. Til denne vurdering bruger vi blandt andet Tink. Såfremt du ikke tilbydes en kreditforhøjelse i forbindelse med vurderingen, er det ikke muligt for dig at udvide din kredit på nuværende tidspunkt, og du kan igen forsøge på et senere tidspunkt, hvor vi vil foretage en ny kreditværdighedsvurdering af dig.

Hvordan klarede vi os?

Hvordan ændrer jeg mit betalingskort?