Hvis din ordre er godkendt af ViaBill afventer vi blot webshoppens godkendelse og afsendelse. Hvis du efter 2 dage endnu ikke har modtaget en ordrebekræftelse fra webshoppen, bedes du tage kontakt til webshoppen.

Hvis ordren står som trukket på Mit ViaBill, men du endnu ikke har hørt fra webshoppen (og har forsøgt at kontakte dem), bedes du rette henvendelse til support@viabill.com

Jeg har en ViaBill konto, men min ordre gik ikke igennem?

Hvornår modtager jeg min ordre?