ViaBill står udelukkende for finansieringen af købet. Det betyder, at sager omkring annullering, refundering, levering, reklamation osv. er et forhold mellem dig som kunde og webshoppen.

Vi er naturligvis interesseret i at alle kunder får en god oplevelse med deres ViaBill køb. Oplever du derfor vedvarende problemer med en bestemt webshop er du velkommen til at kontakte os på support@viabill.com mailen oplyser du, hvilken webshop der er tale om, samt hvornår og hvordan du har kontaktet webshoppen samt en beskrivelse af dit problem.