Hvordan annullerer eller returnerer jeg min ordre?

Viabill Opdateret af Viabill

Hvis du vil annullere din ordre:

• Du bedes tage kontakt til webshoppen. Når din ordre er annulleret af webshoppen vil pengene automatisk blive frigivet til din ViaBill konto. Er der trukket noget på din konto, vil dette blot nedskrive din saldo. Er din gået i minus, vil det overskydende naturligvis blive refunderet til dig.

Hvis du vil returnere din ordre:

• Du bedes tage kontakt til webshoppen. Når din ordre er refunderet af webshoppen vil pengene automatisk blive refunderet til din ViaBill konto. Er der trukket noget på din konto, vil dette blot nedskrive din saldo. Er din gået i minus, vil det overskydende naturligvis blive refunderet til dig.