Der kan være flere årsager til, at dit køb ikke går igennem på din eksisterende ViaBill konto:

• Du prøver at købe for mere, end du har kredit til rådighed.
  • Du har et forfaldent beløb.
  • Din konto er lukket for køb. (Kan være grundet manglende betalinger, afviste betalinger, mistanke om identitetstyveri)
  • Du bruger et andet telefonnummer, end der er registreret på din ViaBill konto.

Er du oprettet som kunde efter den 19. November 2020 kl. 15:00 CET skal din første betaling falde ved købet. Er der ikke dækning på kortet til at betale dette, vil købet blive afvist.

Såfremt du stadig har problemer med at gennemføre et køb, bedes du kontakte ViaBills kundeservice på support@viabill.com.