I løbet af 2021 lancerer vi et nyt og forbedret ViaBill produkt. I den forbindelse har vi forberedt en række spørgsmål og svar, som skal gøre overgangen nemmere for dig som ViaBill kunde.
Hvad betyder dette for mig?

Hvis du ikke ønsker at overgå til det nye produkt, skal du fortsat afbetale din nuværende saldo som førhen i henhold til de vilkår og betingelser, du senest har accepteret. Du vil dog ikke have mulighed for at foretage yderligere køb på din nuværende kreditaftale. Såfremt du ønsker at overgå til det nye produkt, vil dette blive præsenteret i forbindelse med det første køb du foretager efter lanceringsdatoen.*

Hvordan indfrier jeg min saldo?

Du kan til enhver tid indfri hele din saldo. Du skal i så fald indbetale “Brugt beløb” til girokoden, der fremgår på forsiden af Mit ViaBill. Alternativt kan du lave en indbetaling på Mit ViaBill under fanen “Profil”. Se vores guide med billeder for yderligere vejledning til, hvordan du indfrier din saldo.

Hvor meget skal jeg betale i gebyr på ViaBill PLUS kontoen?

Som ViaBill PLUS kunde betaler du et månedligt kontogebyr i de måneder, hvor din saldo er over kr. 0,00. Størrelsen på gebyret afhænger af, hvilket produkt du har. Jo lavere en kreditgrænse, jo lavere et månedligt kontogebyr, skal du betale. Når du checker ud med ViaBill, kan du se, hvilke ViaBill PLUS konti vi tilbyder, samt hvilke du er kreditgodkendt til.

Hvornår er den første betaling på det nye produkt?

Den første betaling forfalder til betaling på det tidspunkt man gennemfører købet. Så snart webshoppen sender varen og hæver betaling for ordren, trækker vi din første betaling på dit betalingskort. De efterfølgende betalinger forfalder med 30 dages mellemrum.

Hvordan fungerer kreditkortet og kan jeg få det?

Kreditkortet er forbeholdt ViaBill PLUS kunder. Du kan ansøge om kortet på Mit ViaBill under fanen “Kort”. Kortet sendes til din adresse indenfor 14 dage. Du kan betale med kortet alle steder der accepterer MasterCard. Herunder i fysiske butikker, online, og til betaling af månedlige abonnementer såsom Netflix og Spotify. Forbrug på kreditkortet er underlagt samme kreditgrænse og regler, som beskrevet i din eksisterende kreditaftale.

* Såfremt din konto ikke er lukket for yderligere køb og du kan kreditgodkendes i forbindelse med købet.