Opgradering af din konto på din iPhone

michelle samuel Opdateret af michelle samuel

Hvis du bruger en iPhone og oplever, at opgraderingsknappen på din konto ikke virker, kan det være, fordi dine telefonindstillinger blokerer denne funktion. Du kan tjekke dette ved at:

1. Gå ind i dine Indstillinger

2. Tryk på Safari

Under sektionen Generelt skal du klikke på knappen ud for Bloker pop op-vinduer for at aktivere eller deaktivere.

3.

Pop-up blokering. En grøn til/fra-knap angiver en aktiveret pop-up-blokering

4.

Hvis du aktiverer pop op-vinduer, men stadig ikke er i stand til at få en en pop-up med opdateringen, skal du opdatere websiden for at genskabe pop op-vinduet. Hvis pop op-vinduet er genereret fra et link på websiden, skal du klikke på linket igen efter at have opdateret websiden