Hvis du modtager en e-mail eller sms fra os, om at din betaling er mislykket, kan der være flere årsager til dette.

• Din betaling kan mislykkes, hvis du ikke har penge nok til rådighed på dit betalingskort.
  • Din betaling kan mislykkes, hvis dit betalingskort er udløbet eller inaktivt.
  • Din betaling kan mislykkes, hvis din bank har afvist trækningen.

Hvis din betaling er mislykket, bedes du tilmelde dit betalingskort på Mit ViaBill igen hurtigst muligt, så snart der er nok penge til rådighed på kortet. Herefter trækker vi det forfaldne beløb.

Hvis det ikke er lykkedes os, at hæve det forfaldne beløb på forfaldsdagen, prøver vi igen den efterfølgende dag, såfremt der er et aktivt kort tilknyttet din konto. Har du fortsat ikke tilknyttet dit kort, eller ikke haft dækning, tilskrives der et rykkergebyr i henhold til dansk rentelovgivning.

Hvorfor bliver jeg trukket, selvom jeg har sendt min ordre tilbage?

Hvordan ændrer jeg min månedlige betaling?