Betalingsservice (BS)

Opdateret 5/5/22 af ViaBill

I forbindelse med dit køb, beder vi om dit registrerings- og kontonummer.

Dette gør vi så vi kan trække et eventuelt forfald via PBS i tilfælde af vi ikke kan trække på dit kort og ikke har modtaget en indbetaling fra dig.

Det er vigtigt at understrege at BetalingsService ikke kan bruges til at trække dit månedlige afdrag eller gebyr, dette bruges kun hvis man er i restance og har fået rykkere, dvs. vi ikke trækker dit månedlige afdrag eller dit kontogebyr via BetalingsService, da det har en udgift per trækning.

Da der kun må trækkes 950 kr. pr betalingsservice af gangen, kan der desværre fortsat være et udestående efter en trækning og vi anbefaler derfor at gå til manuel indbetaling og indbetale dette.

Hvis du er i restance fordi vi af forskellige årsager ikke har kunne trække dit afdrag eller månedlige gebyr, så kan man altid logge ind på sin konto, My ViaBill og lave en Manuel indbetaling eller hvis det er fordi kortet er udløbet eller på anden måde ikke virker, så kan man Tilføje et betalingskort til sin konto, og du kan betale med både Dankort, VISA og MasterCard.

I forhold til din normale betaling, er der ingen forskel for dig, da vi fortsat vil trække på kortet.

Fra den 1. januar 2021 vil ViaBill opkræve et mindre gebyr à 9,75 kr., hvis din forfaldne betaling trækkes via BetalingsService.