Download ViaBill App - Bestil dit ViaBill Mastercard og tilføj det til din Wallet

Nicolai Roesgaard Opdateret af Nicolai Roesgaard

Her er en step-by-step guide til hvordan du tilføjer dit virtuelle ViaBill Mastercard til din Wallet på din Iphone.

Vi går i gennem to step:

• Download ViaBill App på din telefon
  • Bestil dit ViaBill Mastercard

1. Download ViaBill App på din telefon

1. Gå in på App store eller Google Play på din telefon
  2. På App Store - Tryk Hent eller på Cloud ikonet(hvis den har været hentet før)
  3. På google Play - Tryk på Install
  4. Når den er hentet, tryk ÅBN.

1.

2.

3.

2. Tilføj dit virtuelle ViaBill Mastercard til din Wallet

1. Åbn din App og tryk på kort sektionen.
  2. Tryk på "Få dit Virtuelle kort" og derefter "Bestil dit fysiske Mastercard"
  3. Herefter trykker du på "Føj til Apple Wallet" under teksten Virtuel kort.
  4. Check at navn og de sidste 4 numre på kortet er korrekte og tryk "Næste"
  5. Godkend Vilkår og betingelser ved at trykke "Accepter"
  6. Vælge om du indstille dit ViaBill Mastercard som:
    1. Standard kort.
    2. Eller vil beholde dit nuværende standard kort eller vente til senere med at vælge det.

Så får du en bekræftigelse på at dit kort er tilføjet Apple Wallet og klar til brug på mobilen.

Du kan nu se at dit kort er tilføjet Apple Wallet i ViaBill Appen.

1.

2.

3.

4.

5.

Tak for at du brugte tiden på at læse denne manual og for din interesse i ViaBill.

Skulle du have andre spørgsmål eller har brug for hjælp med andet, er du velkommen til at søge i vores hjælpe artikler