Dit ViaBill Mastercard vil være tilgængelig for bestilling i løbet af sommeren 2021. Vi sender dig en email-meddelse når det er muligt at bestille det.

Hvordan får jeg et ViaBill Plus Mastercard

Med ViaBill Plus, bliver du også en del af ViaBill Everywhere. Du vil nemlig være kvalificeret til (gratis) ViaBill Mastercard i løbet af sommeren 2021, hvis du har en ViaBill Plus konto.

Læs mere på Hvad er ViaBill Plus og om hvordan man forholder sig hvis man er ViaBill Free eller Light kunde.

Hvad får jeg med ViaBill Plus Mastercard

• ViaBill Mastercard kan bruges alle steder globalt, der accepterer MasterCard og dansk valuta.1 Dette tæller fysiske- såvel som online butikker, og endda til betaling af månedlige abonnementer såsom Netflix og Spotify. Forbrug på kreditkortet er underlagt samme kreditgrænse og betingelser, som beskrevet i din eksisterende kreditaftale.

Hvordan bestiller jeg mit ViaBill Plus Mastercard

• Gå ind på kort i venstre menuen og tryk på banneret “Bestil fysisk kort” i toppen af siden under “Dit fysiske ViaBill-kort
  • Fyld i den ønskede information, accepter Forretningsbetingelser og tryk på “Bekræft og bestil”

Aktiver dit kort

• Når du har modtaget dit fysiske kort med posten, skal du ind og aktiverer dit kort på Mit ViaBill

• Gå ind på kort i venstre menuen og tryk på banneret “Fysisk kort - Aktiver” i toppen af siden under “Dit fysiske ViaBill-kort”
  • Indtast herefter de sidste 4 cifre af kortnummeret og tryk aktiver.
  • Pinkoden koden får du ved at trykke på “Vis PIN-kode”, hvor efter du indtaster kortets CVC kode.

Generel Information om ViaBill Mastercard

• Det tager ca. 3 uger fra du har bestilt kortet til at du modtager det.
  • Du betaler ikke noget gebyr til os for at have og bruge kortet udover dit normale månedlige ViaBill konto gebyr.
  • Kortet kan kun bruges med dansk valuta.
  • Det er ikke muligt at hæve kontanter

Disclaimers

1. Der tages forbehold for ændringer i forhold til tilgængeligheden af ViaBills Mastercard. ViaBills Mastercard kan bruges hos alle forretninger, der tager imod MasterCard, med undtagelse af enkelte forretninger. Kortet kan kun bruges i de forretninger hvor der kan vælges dansk valuta.

Hvordan klarede vi os?

ViaBill Free eller Light kunder