Manuel indbetaling

Opdateret 6/5/22 af ViaBill

Du kan lave en manuel indbetaling når som helst.

Dette kan gøres på 2 måder.

• Kort betaling
  • Bank overførsel med FI Kode

For at gøre dette skal du følge disse trin:

1. Log ind på din My ViaBill konto
  2. Tryk på “Betaling” i menuen til venstre
  3. Her har du 2 muligheder at vælge i mellem:
    1 - Manuel Indbetaling - Betal med kort
    2 - Indbetaling via Bankoverførsel - Betal med Bankoverførsel via Fi Kode
Manuel Indbetaling

Tryk på Manuel Indbetaling.

Der vil komme en pop-up, hvor du kan vælge det beløb, der skal betales. Du vil modtage en bekræftelseskode på sms, som du skal skrive ind for at validere denne betaling.

For at kunne foretage en betaling på denne måde, skal du have et aktivt kort tilknyttet din ViaBill-profil.

FIK

FI Koden er din unikke indbetalings kode, så vi ved at betalingen kommer fra dig. Vi vil modtage betalingen efter 1-2 bankdage, hvor efter du vil kunne se den på My ViaBill.