Transaktioner, kvitteringer og overførsler

Rasmus Larsen Opdateret af Rasmus Larsen

Hvis du vil danne dig et overblik over hvilke ordre, der er med i en pågældende udbetaling eller hente kvitteringer for udbetalingerne, kan du se mere i denne guide.

Transaktioner - Oversigt

På MitViaBill har du muligheden for at danne dig et overblik over hævede transaktioner, transaktionsgebyrer, Saldo mm.

For at finde disse informationer skal du gå ind under:

- Transaktioner

- Oversigt

Her har du et overblik over alle "hændelser", som påvirker din saldo, rangeret efter dato.

Bemærk at minus foran beløbet ved saldo, er et udtryk for at vi skylder jer penge og at beløbet er på vej til udbetaling.

Transaktioner - Overførsler

Her kan du se hvad vi har udbetalt til din jeres konto, se hvilke ordre der er med i overførelsen og hente kvitteringer.

For at kommer hertil, skal du klikke på "Overførsler", til højre for "Oversigt".

Under "Overførsler" har du nu et overblik over alle udbetalinger vi har sendt til jer.

Forfaldsdatoen er et udtryk for den dag vi har udbetalt - der kan således gå op til et par bankdage før I modtager beløbet, afhængigt af hvilken bank I har.

Hvis der klikkes på "Shows Details" til højre for beløbet, kan du se hvilke ordre som er udbetalt og hurtigt danne dig et overblik.

Klikkes der yderst til højre, på "Export Transfers", kan du hente en CSV eller JSON fil, som kvittering for udbetalingen.

Hvordan klarede vi os?

Eksport af afregningsbilag