Du bedes kontakte webshoppen. De kan informere dig om det er muligt at returnere din ordre i henhold til deres returneringspolitik. De kan også oplyse, hvor meget der vil blive refunderet.

Når din refundering er gået igennem hos webshoppen, vil webshoppen refundere beløbet til din ViaBill konto. Dette kan tage mellem 5-10 bankdage. Har du allerede betalt en del af denne ordre, vil denne betaling blot blive fratrukket din samlet saldo.

Du kan se din refundering inde på Mit ViaBill.